top of page

REMI tool

Heeft jouw OCMW toegang tot REMI? Fijn, hiermee zet je een belangrijke stap om de behoeftigheid van je cliënten op een uniforme en gelijkwaardige manier te beoordelen. Deze pagina bundelt alle informatie die je nodig hebt om met REMI aan de slag te gaan.

Heeft jouw OCMW de knoop nog niet doorgehakt en ben je nog op zoek naar meer achtergrondinformatie? Die kan je hier vinden. Kijk zeker naar de documenten onder ‘REMI in jouw OCMW‘.

Ben je niet werkzaam bij een OCMW? Spijtig, de REMI-tool is uitsluitend beschikbaar voor OCMW’s. Je kan wel gebruik maken van de budgetcalculator.

Opleidingen

Om met REMI te leren werken, hebben we een aantal opleidingen uitgewerkt. Bekijk hier welke opleiding geschikt is voor jou of raadpleeg het materiaal van de opleidingen.

REMI in jouw OCMW

Wil je graag REMI in jouw OCMW implementeren? Ontdek de voordelen van REMI voor jouw OCMW en bekijk de afspraken die je moet maken vooraleer je aan de slag kan met REMI.

Starten met REMI

Aan de slag met REMI. Bekijk de praktische kennisclips of lees in de gebruikersgids hoe je stap voor stap de tool gebruikt.

bottom of page